Kontoret i Trondheim er i vekst! 

One Groups bemerkelsesverdige vekst i Sverige er langt fra beskjeden, og vi har gått fra 0 til 400 ansatte på bare 5 år. Nå gleder vi oss til å gjenskape denne vellykkede reisen i Norge, og den nye rekrutteringen ved kontoret vårt i Trondheim er et bevis på dette. One Group ansetter nå en Business Manager, Mari Helland, som sammen med kontorets lokale CEO, Sara Gagner, skal fortsette å jobbe for å bli regionens beste arbeidsgiver.

Les mer

Magnus Wingmark rekruteres som Head of New Markets till One Group

Magnus Wingmark rekruteres som Head of New Markets One Group er IT-konsulentfirmaet som fokuserer på å være den beste arbeidsgiveren og tilbyr markedets mest attraktive...

Les mer

One Group åpner i Norge

One Group fortsetter å vokse, og etablerer seg nå i Norge. Siden starten i 2019 har One Group økt omsetningen med 2000 % og åpnet kontorer på elleve steder rundt omkring i Sverige. One Group består av 300 medarbeidere i Sverige, og har som mål å foreta en tilsvarende reise i Norge.

Les mer

Fra idé til millionselskap

En julemiddag mellom to gode venner utvikler seg til en intens samtale om arbeidsglede, bedriftskultur, likheter og ulikheter. Noen timer senere har Erik Jonsson og Mattias Matsson tatt en beslutning – de skal bygge noe nytt og stort.

Les mer
Totalt 4 nyheter