One Groups bemerkelsesverdige vekst i Sverige er langt fra beskjeden, og vi har gått fra 0 til 400 ansatte på bare 5 år. Nå gleder vi oss til å gjenskape denne vellykkede reisen i Norge, og den nye rekrutteringen ved kontoret vårt i Trondheim er et bevis på dette. One Group ansetter nå en Business Manager, Mari Helland, som sammen med kontorets lokale CEO, Sara Gagner, skal fortsette å jobbe for å bli regionens beste arbeidsgiver. 

“Trondheim har et stort og godt marked for vår bransje og jeg gleder meg til å ta fatt på dette. Sammen med Sara har vi store ambisjoner om å bygge Trondheims beste arbeidsgiver”

– Mari Helland, Business Manager, One Group Trondheim.

 

Mari har en imponerende bakgrunn innen rekruttering, salg og ledelse og kommer sist fra rollen som Branch Manager i Academic Work. Med sin store erfaring innen disse områdene vil hun og Sara fortsette å videreutvikle kontoret med One Groups hovedprioritet i fokus, balansen mellom jobb og fritid. 

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i One Group, jeg er veldig nysgjerrig hovedsakelig på å bli bedre kjent med mine nye kollegaer, lære nye ferdigheter og se hvilke muligheter som finnes for Trondheimskontoret, sier Mari.

Hvordan vil du beskrive fremtidsplanene for regionen? 
Trondheim har et stort og godt marked for vår bransje og jeg gleder meg til å ta fatt på dette. Sammen med Sara har vi store ambisjoner om å bygge Trondheims beste arbeidsgiver. 
 
Hva er livsbalanse for deg? 
– Flott spørsmål! Det er mange ting som bidrar til balansefølelsen min i livet, men det viktigste for meg er å få energi fra de tingene jeg gjør og menneskene jeg tilbringer tid med, slik at overskuddet aldri blir oppbrukt og man har kapasitet til hverdagen. 
 
Hva inspirerer deg? 
– Noe som virkelig inspirerer meg er å møte mennesker som utmerker seg på et bestemt felt og er opptatt av å dele kunnskapen sin med andre. Jeg lar meg lett imponere av andre og liker å lære nye ting!

“Med Mari ved min side er jeg trygg på at vi kan fortsette å levere eksepsjonelle resultater og overgå alle forventninger. Vi ser frem til dette nye kapittelet og alle de spennende mulighetene som ligger foran oss.” 

– Sara Gagner, VD One Group Trondheim. 

Ta del i One Groups ekspansjon i Norge og oppdag hvordan våre tjenester kan komme din bedrift til gode. Kontakt oss i dag for å finne ut mer!

Kontakt: 

Mari Helland
+47 98698928 
mari.helland@one-group.no 
www.one-group.no 

Gå tilbake